Kategoriler: Cilt Bakım

Hydrafacial Cilt Bakımı İle 10 Farklı Cilt Sorunundan Kurtulun

Hydrafacial

Hydrafacial cilt bakımı son yıllarda dünya çapında gerçekleştirilen trend olmuş acısız ve iğnesiz harika işlemdir. Son derece popüler bu uygulamayı duymamış olan birkaç kişiden biriyseniz, daha fazla bilgilenmenizi sağlayacağımız rehber bilgiler için yazımızı okumaya devam etmenizi öneririz.

2000’li yılların başından belli her yıl dünyada en iyi cilt bakım cihazı olarak seçilen hydrafacial cihazı, kadınların en çok tercih ettiği bakım yöntemleri arasındadır. Son günlerde hydrafacial yaptıranlar sayı olarak artmaktadır.

Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial nedir? sorusunun cevabı olarak daha etkili ve verimli tedavi sağlayan birkaç popüler tedaviyi birleştiren mucizevi uygulamadır, diyebiliriz. Yüz bakımına aşinaysanız bu uygulamayı, sizlerin yenilikçi ve en verimli sonucu alabildiğiniz cilt bakım yöntemi olarak düşünebilirsiniz. Sonuç olarak hydrafacial cilt bakımı cildi sadece 60 dakika içinde nazikçe temizleyen ve yenileyen 4 aşamalı canlandırıcı süreç içerir. İşlem sonrası cildinizin potansiyelini ortaya çıkarabilir ve ışıltılı görünüm elde edersiniz.

Cilt yenileme yöntemleri içerisinde yaşlanmaya karşı en etkili cilt bakım yöntemi olan hydrafacial nedir?  Tıpkı elektrik süpürgesi gibi cildin en derin noktalarındaki sebumları kolayca çıkararak temizler. Ayrıca bakım işlemleri enjeksiyon gibi acı veren malzemeler kullanılmadan acısız olarak gerçekleştirilir. Cilde zarar vermeden cildi yenileyen, parlak ve genç hale getiren en yeni nesil cilt bakımıdır, diyebiliriz. Aynı zamanda yüzde leke ve sivilcelerin tedavi edilmesinde de ciddi faydalar sağlamaktadır.

Hydrafacial Adana ekibi olarak gözeneklerinizin derinliklerinde birikebilecek ciltteki kalıntıları ve kirleri gevşetir, cildinizi hiç tahriş etmeden donuk görünümden ışıltılı görünüme kavuştururuz. Adana Güzellik Merkezi, profesyonel ve sertifikalı estetisyen ekibi sayesinde yüzünüzü harika ışıltıya kavuştururken, uygun Adana hydrafacial fiyatları ile size bütçe dostu avantajlar sunar.

[instagram-feed type=”user” user=”estetisyen_safiye_ozgen” includewords=”#hydrafacial” layout=”carousel”]

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir? Nasıl Yapılır?

Gençlerde daha çok yağlı serumlar tercih edilir. Orta yaş üzeri ciltlerde ise elastikiyet içeren serumlar kullanılmalıdır. Cihaz mutlaka uzman kişiler tarafından kullanılmalıdır. İşlem yaptırmadan önce cihazın orijinal olduğundan ve kullanılan serumların doğru olduğundan emin olunuz. Cihaz üzerinde bulunan 6 ayrı başlık ve aparatın farklı fonksiyonları olup, tek seansta hepsi cildinize tatbik edilir. Tüm uygulama yaklaşık 60 dakika sürer. Bu harika uygulama üç basit adımda uygulanır:

  • Birinci adım; arındırma ve soymadır. Kalem benzeri cihaz yardımıyla cildi pul pul döker ve ölü deri hücrelerini dış tabakadan uzaklaştırır.
  • İkinci adım; ekstraksiyon ve hidrasyondur. Uygulama ucu (Aplikatör) gözenekleri açar ve yüzü nemlendiricilerle doyurur.
  • Son adım; hiperpigmentasyon veya genişlemiş gözenekler gibi belirli sorunları tedavi etmeye yarayan cilde güçlendiriciler olarak da bilinen serumları veren koruma adımıdır.

Adana güzellik merkezi uzmanlarımız tarafından hydrafacial cilt bakımı öncesinde buharlı işlem yapılır. Daha sonra cihazın vakum bağlığı ile cilde serum gönderilir ve yüzdeki ölü bölgeler aspire edilerek çekilir. Yüzünüze uygulanan serumlar hem temizleme hem de nemlendirme işlemlerini yapar. Normal bakımlarda uygulanan serumların yüz tarafından emilmesinden daha fazla emilime sahiptir. Cihazın üzerinde bulunan başlıklarda peeling seçeneği bulunmaktadır.

Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayan vakumlama işleminden sonra leke, sivilce ve büyük gözenekli yüzlerde hydrapeeling işlemi yapılır. Bu sayede cildin ölü tabakası ortadan kaldırılır. Sonraki aşamada ise yüzün yapısına uygun serumlar ve temizleyici solüsyon sürülür. Bu solüsyonlar cildin beslenmesine yardımcı olur. Yağ dengeleme serumları ise yüzün T bölgesine sürülür. Sonraki aşama nemlendirme işlemidir. Bu aşamalarda yüz soyularak yenilenir, nemlendirilir ve antioksidan koruma sağlanır.

Hydrafacial Cihazı Hangi Cilt Tiplerine Uygulanır?

Hydrafacial cilt bakımı hassas cilde sahip olanlar dahil her yaş ve tüm cilt tiplerine özel tasarlanmış güvenli ve etkili cilt gençleştirme uygulamasıdır (Ayrıca Sivilceden muzdarip gençler için harika yöntemdir.) Antioksidan serumların kullanımı, işlemin tamamen özelleştirilebilir olduğu ve böylece cildinizin benzersiz ihtiyaçlarının karşılanabileceğini gösteren en önemli kanıttır.

 Adana Güzellik Merkezi uygun Adana Hydrafacial fiyatları ile tüm müşterilere en uygun uygulama ücretlerini sunar. Eğitimli ve sertifikalı uzmanlarımız sayesinde uygulamayı özenle yapıyor, her uygulama sonrası tüm müşterilerimizin takiplerini büyük bir özveri ve çabayla gözlemliyoruz.

Farklı cilt sorunlarında etkili çözümlere sahip olan bu uygulama, aşağıda bulunan tüm cilt sorunlarını gidermede destekleyici çözümler sunar;

  • Geniş ve Tıkanmış Gözenekler
  • Akne/Sivilce
  • Siyah Noktalar/Beyaz Noktalar
  • Dengesiz Cilt Tonu (güneş hasarı, hiperpigmentasyon, kahverengi lekeler)
  • Kuru Ciltler
  • İnce Çizgiler ve Kırışıklıklar

Adana Güzellik Merkezi’nin sunduğu bu harika uygulama ile yaşınız veya kişisel ciltteki zorluklarınız ne olursa olsun cildinizi sağlıklı ve genç ışıltıyla saracak, göze çarpan sonuçları hızlı şekilde alabilirsiniz. Diğer cilt bakım uygulamalarına karşın tek seansta yüzünüzdeki değişimi fark edeceksiniz. Bakım sonrası makyaj yapmaya gerek bile duymayacaksınız. Ortaya çıkan sonuç makyaj yapmaya gerek duymayacak kadar parlak ve canlı yüz görüntüsüdür. Tek işlem ile cildinizdeki 10 farklı probleminin tedavisini yapılabilmesi ise en büyük avantajıdır.

Hydrafacial Makinesi Avantajları

Siyah noktalar, tıkanmış gözenekler ve sivilce. Uygulama, ağrısız, kızarıklık içermeyen ekstraksiyonlarla en son teknolojiye sahip özel cihaz kullanarak yüzünüzü ışıltılı görünüme kavuşturmaya yardımcı olur. Ancak makine basitçe tıkanıklıkları açmakla kalmaz, aynı zamanda kuruluk, donukluk ve ince çizgileri de dikkate alarak, nemlendirici antioksidanlardan oluşan kokteyli doğrudan gözeneklerinize iletir. Böylece uygulama, tüm cildinizin temiz, berrak, ışıltılı, taze ve dolgun hale gelmesine yardımcı olur.

Hydrafacial cilt bakımı çok hassas uygulama olduğundan seansları kaçırmamanız tavsiye edilir. Uygulama sonrası cildiniz tazelenmiş ve ışıltılı hal alacaktır. Kızarıklık veya tahriş konusunda endişelenmenize gerek olmaz. Dilerseniz hemen makyaj yapabilir ve normal günlük aktivitelerinize hiçbir ritmi atlamadan rahat şekilde dönebilirsiniz.

Adana Hydrafacial Fiyatları

Adana Hydrafacial fiyatları konusunda en iddialı seans ücretlerini Adana Güzellik Merkezi’nde bulacağınızı gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Profesyonel ve sertifikalı güzellik uzmanlarımız tarafından en kaliteli serum ve bakım malzemelerinin kullanıldığı Hydrafacial cihazı ile en kaliteli uygulamayı uygun fiyatlarla Adana Güzellik Merkezinden alabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz sitenin sağ alt köşesinde bulunan Whatsapp butonuyla hemen bize ulaşabilir ve uygulama hakkında hızlıca bilgi alabilirsiniz.

En Uygun Hydrafacial Fiyatları İçin En Doğru Seçim

Profesyonel bir güzellik merkezi arayışınızı sonlandıracak harika ekibe ve en son teknolojik cihazlara sahip olan Adana Güzellik Merkezi, Güzellik konusunda hassas, özenli ve çözüm odaklı işlemlerde tercih edilebilecek en iyi güzellik merkezlerinden birisidir. Hydrafacial fiyatları ile birçok müşterinin ilk tercihi olan merkezimiz, Adana’da en iyi uygulamayı bütçe dostu fiyatlarla sunar! Seanslar, uygulama ve hydrafacial fiyatları öğrenmek isterseniz sitemizin sağ alt köşesinde bulunan Whatsapp butonundan hemen bize ulaşın!

Sizde derinlemesine bakım yaptırmak isterseniz Turgut Özal Bulvarında bulunan Adana güzellik merkezi olarak kahve içmeye bekleriz. Kahvenizi yudumlarken bizlerde sizin ücretsiz cilt analizi işleminizi gerçekleştiririz. Cihazımızın tanıtımını sizlere yapabilir, sizlere kendi cildiniz ile ilgili başka neler yapabileceklerinizi anlatabiliriz.

Hydrafacial Yaptıranlar

Adana güzellik uzmanlarımız tarafından yapılan hydrafacial solüsyonları siyah noktaların temizlenmesinde, tıkalı gözeneklerin açılmasında, sivilce ve akne tedavisinde etkilidir. Ayrıca güneş lekelerinde, cildin renk pigmentlerinin düzenlenmesinde, nemsiz ve kuru ciltlerde tedavi amaçlı uygulanabilir. Ciltteki sivilce, akne, leke ve kırışıklık tedavisinde etkilidir. Hydrafacial yaptıranlar yağ oranı yüksek olan yüzlerinde sebum dengelemesi yaparak oldukça iyi sonuçlar almaktadır. Cildin canlanmasını sağlayan bu işlemlerin 20 günlük periyotlarla 4-6 seans uygulanması tavsiye edilir.

Cildin en alt tabakasında bulunan ölü hücrelerin arındırılması, yüzün yaşlanmasını, yorgunluğunu ve kırışıklığını engeller. Cildiniz tüm kirli, yağlı ve ölü hücrelerden arınması işlemi ortalama 1 saat içerisinde gerçekleşmektedir. Yüzde iz bırakmadan, tahriş etmeden, canlı yüz görünümü sunar. İşlem tamamlandığında kişiler normal hayatına dönebilirler.

Mevsim geçişlerinde meydana gelen ciltteki hasarları ile oluşan sivilcelerin ve kaybolan nemlerin yeniden dengelenmesi gerekiyor. Cilde yeniden ışıltı kazandırmak, parlak görünümünü sağlayan hydrafacial cilt bakımı yöntemine ihtiyaç duyarız. Bu cihaz gözeneklerin içini siyah noktalardan, sebumlardan arındırarak derinlemesine temizlik yapmaktadır. Cildin sahip olması gereken nem düzeyini yakalamasına katkısı oldukça büyüktür. Cildin antioksidan özelliğinin artmasına yardımcı olan hyrafacial sivilce ve leke tedavisi içinde etkili yöntemdir.

HYDRAFACİAL YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Adana’da Dolgu ve Botoks: Güzellik Merkezinizde Yenilenme Zamanı

Adana'da Estetik ve Dolgu Botoks Hizmetlerinin Yükselişi Adana, güzellik ve estetik hizmetlerinin son yıllarda büyük…

4 Mayıs 2024

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020