Kategoriler: Cilt Bakım

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği

Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni teknolojilerin hızlarına yetişemiyor. Uygulama micro iğneler yardımıyla cilde yarı kalıcı pigment uygulandığı bir dövme tekniğidir. Organik boya yardımıyla kaşlarınız artık daha gür gözükecek. Dövme gibi cildin derin tabakaları yerine cilt yüzeyine uygulanmaktadır. İşlem sadece 1 saat sürmektedir. 1-2 yıl kalıcı olan kıl tekniği ile kaş kontürü sonrası doğal görünümlü kaşlara sahip olabilirsiniz. Kadınlar sizde kaşlarınızla dikkat çekmek istiyorsanız merkezimize kahve içmeye bekleriz. Adana en iyi kalıcı makyaj uzmanları ücretsiz yüz ve cilt analizleri için sizleri bekliyor.

Kıl Tekniği Nedir?

Güzel bakışlar için düzenli olarak kaşlarımızı alırız ve boşlukları kaş farı ile doldururuz. Ancak bu işlemi sürekli yapmak gerçekten yorucudur. Kaşları yanlış alma sonucu seyrelen kaşlarda cabası. Bir de bakmışsınız kaşlarınıza şekil vermek gerçekten güç hale gelmiş. Özellikle ince telli ve açık tenli kadınlarda durum çok zordur. Doğal ve düzgün kaşlara sahip olmak çok kolay. Artık 3D kıl tekniği kaş kontürü sayesinde her gün kendinizle uğraşmaktan kurtulacaksınız.

Eskinin ince kaşları artık günümüzde daha gür ve dolgun kaşlara yerini bırakmıştır. Kozmetik ürünlerin verdiği zararlar da kadınların kabusu olmuştur. Son trend 3D kıl tekniği ile kaş yapımı sayesinde kadınlar güzel görünümlü kaşlara sahip oldukları için mutlular. Seyrek, genetik olarak az çıkan ve yanlış alım ile dökülen kaşlar kadınlar için sorun olmaktan çıktı. Artık kaşlar oldukça dolgun, düzgün ve doğal görünümünü almaktadırlar. Düz kaşlar kavisli, kısa kaşlar uzun olabilmektedir.

[instagram-feed type=”user” user=”estetisyen_safiye_ozgen” includewords=”#kıltekniği” layout=”carousel”]

Adana Kıl Tekniği Fiyatları

Kalıcılık süresi olan 3d kıl tekniği uygulamasında boyanın kalitesi, cildin yapısı önem arz etmektedir. Bununla birlikte kıl tekniği ile kaş kontürü yaptıranlar için uygulama yapacak kişinin bu konuda uzman olması ve kaliteli iş çıkarması oldukça önemlidir. Ayrıca sağlık açısından hijyenik olmayan ve steril malzeme kullanmayan ortamlarda kalıcı makyaj uygulamaları yapmak kesinlikle doğru değildir. Hastanelerde 1.000 – 1.500 TL aralığında olan kıl tekniği fiyatları Adana güzellik merkezlerinde ortalama 700 TL civarındadır. Lütfen Adana’nın en uygun kıl tekniği kaş fiyatları için bizimle irtibata geçiniz.

Kıl Tekniği Kaş Modelleri

Merkezimize geldiğinizde kalıcı makyaj uzmanımız yüzünüzün yapısını inceleyerek sizlere kaşlarınız hakkında bilgi verirler. Yüz şekillerine göre kaş tasarımı belirlemek önemli bir konudur. Profesyonel bir kalıcı makyaj uzmanımız yüzünüze ve kaşlarınıza en uygun tasarımı belirlemede sizlerin yardımcı olacaktır. Yüz yapınıza uygun kaşın tasarımı belirlenir ve kaş kalemi ile işlem yapılacak bölge çizilir. Sizlerin de beğeni ve onayından sonra cildinize anestezi kremi sürülür ve 30 dk beklenir. Normalde kıl tekniği zararları olmadığı gibi ağrı yoktur ama hassas ciltler için anestezi kremi önerilir. Micro iğneler yardımıyla kaşların kılı ile aynı yönde yeni ve doğal görünümlü kıllar çizilir. Bir başkası tarafından bakıldığında kendi kıllarınız ile  işlem yapılan kıllar arasında fark gözükmez.

Kaşların el ile çizme işlemi olan Estbrows 3d kaş kontürü uygulamasında altın oran oldukça önemlidir. Yüz şekline uygun olarak belirlenmelidir. Kaşlara uygulanacak renk seçimi de önemlidir. Orijinal kataloglardan renk seçimi yapmanızı öneririz. Uygulanacak boya ise cilt ve saç rengine uygun tercih edilir. Tercih etmeniz gereken renk gerçek saç ve kaş renginizle aynı olmasıdır. Boyalı saçlar için saç rengine uygun kaç yaptırmak doğru değildir. Gerçek bir kaş görünümü kazandırmak için pigment işlemi kılların çıkış yönünde çizilmelidir. Mevcut kılların yönü, açısı, uzunluğu ve kalınlığı dikkate alınmalıdır. Kullanılan boyalar bakanlık tarafından onaylıdır. Çok seyrek kıllarda micro gölgeler elde etmek için micropigmentasyon cihazı kullanılabilir.

Kıl Tekniği Kaş Döker mi?

Merkezimizde güzellik uzmanlarımız tarafından kaşlarınız kaldırılıp, eşitlenir ve seyrekliği tamamen kapatılıp güzel bir görünüm kazandırılır. Uygulamanın başarılı olmasını sağlayan en önemli faktör kalıcı makyaj uzmanının profesyonel olması deneyimidir. Doğal görünümü sağlamak için kullanılacak boyaların seçimi de uzmanın tecrübesi ile ilgilidir. Bununla birlikte profesyonel çalışmalarda kaşlarda dökülme beklenmez. Bu açıdan doğru güzellik merkezleri ile çalışmanızı öneririz. Merkezimiz gönül rahatlığı ile ziyaret edebileceğiniz ve kahvemizi içebileceğiniz bir mekan olmakla birlikte çözüm odaklı yaklaşımı ile kadınlar tarafından değer gören bir yerdir.

İşlem sonrası 2 gün boyunca su değmeden sadece nemlendirici vasıtasıyla korunmalıdır. 2 seans şeklinde yapılan kalıcı makyaj uygulamasının ilk seansı bu şekilde tamamlanıyor. 1 ay sonra ikinci seansta kaşa gerekli rutuşlar yapılmaktadır. Cildin yapısına göre 3D kıl tekniği ile kaş kontürü yaptıranlar için kaşların kalıcılık süresi 12-18 ay olarak değişir. Yağlı ciltlere göre kuru ciltlerde süre uzamaktadır.

KIL TEKNİĞİ YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020

Güzel Bakışların Sırrı İpek Kirpik Hakkında Her Şey

İpek Kirpik İpek kirpik devrim niteliğinde olan güzellik trendleri içerisinde en popüler uygulamalardan birisidir. Yoğun…

25 Mayıs 2020

Son Trend 3D Microblading Kaş Tekniği Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Microblading Microblading en iyi kaşlara sahip olmanın en iyi yollarından birisidir. Geleneksel kaş jeli ya…

21 Mayıs 2020