Kalıcı Makyaj

Son Trend 3D Microblading Kaş Tekniği Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Microblading

Microblading en iyi kaşlara sahip olmanın en iyi yollarından birisidir. Geleneksel kaş jeli ya da kalemlerden sıkıldınız mı? Kalın ve gür kaşlara sahip olmak istiyor, gözlerinizin ve kirpiklerinizin güzelliğini kaşlarınızla taçlandırmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kalın ve gür kaşlara sahip olmak için birçok farklı yöntem ve ürün bulunsa da en iyisi şüphesiz bu yöntemidir. Yarı kalıcı kaş makyajı olarak bilinen bu teknik, bütün ezberlerinizi bozacak.

Adana Güzellik Merkezi, profesyonel estetisyen ve güzellik uzmanları eşliğinde gerçekleştirdiği bu kalıcı makyaj ile birçok müşterinin taleplerine en iyi cevapları verebilmiştir. Çalışmalarda her zaman harika sonuçlar elde etmiş ve müşterilerinin yüzünü daima güldürebilmeyi başarabilmiştir. Adana microblading fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler hemen bizimle iletişime geçin!

Microblading Nedir?

Seyreklik bulunan ya da şekil bozukluğu sorunu bulunan kaşları daha düzgün hale getirmek için kullanılan Microblading kaş tekniği, her yüz için en iyi kaş modelini oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle kaşlarını çok daha gür ve etkileyici hale getirmek isteyen her müşteriye uygun özel işlem uygulanır. Bu sayede  yüzünüze uygun en iyi modeli oluşturmayı amaçlarız.

Genel kanının aksine, Microblading bir dövme değildir. Hatta dövme işleminin tam olarak zıttıdır. Deri altına, derinliklerine inmek yerine yüzey üzerinde yapılan makyaj tekniğidir. Ayrıca bu tekniğe yarı kalıcı makyaj tekniği denmesinin de sebebi vardır. Kaş makyajı adına tercih edilebilecek bu etkileyici çözüm, deri yüzeyine yapıldığı için yaklaşık olarak 1 ila 2 yıl süresince kalıcılığını korumaktadır.

Kaş tekniği çok başarılı ve tercih edilen uygulama olduğundan yaygın olarak tercih edilmektedir. Bu nedenle bazı noktalarda bu tekniğe 3D Kıl Tekniği ya da Kaş Kontürü dendiğini de duyabilirsiniz. Uygulama fazlasıyla hassas ve uzmanları tarafından yapılması gerekmektedir. Merkezimizin ne kadar titiz ve başarılı olduğunu görmek isterseniz Instagram hesabımızda yer alan öncesi/sonrası görselleri inceleyebilir, en uygun microblading fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Microblading Nasıl Yapılır?

Microblading kaş yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken alanlar, cildinizin renk tonu ve yüz şeklinizdir. Bu nedenle kaşınızın rengi ve şekline göre seçim yapmak adına, uygulama gerçekleşmeden önce bazı tercihler yapılması ve kararlar alınması gerekmektedir. Seçimin ardından alın bölgesi temizlenir. Kaş makyajı tekniğinin uygulanması konusundaki tercihinizi uzmanlarımıza daha net açıklamak adına günlük makyajınızın ya da çok beğendiğiniz  modelin görselini göstererek talebinizi çok daha aydınlatıcı biçimde aktarabilirsiniz.

İşlem öncesi temizliğin ve titizliğin önemi çok büyüktür. Adana Güzellik Merkezi bu konuda gerçekten hassas tavır sergilemektedir. Alın bölgesinin temizlenmesi işleminin ardından uygulamanın yapılacağı bölge işaretlenir ve uygulamanın startı verilir. İşlem süresi yüz şeklinize ve tercih ettiğiniz kaş modeline göre belirlenecektir. Ancak genellikle uygulamanın 30-60 dakika arasında sürdüğü söylenebilir.

Adana Microblading Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Kaşlarının daha gür ve etkileyici görünmesini isteyenlerin en fazla merak ettiği konulardan birisi, microblading fiyatları hakkında sorulardır. Öncelikle sürekli olarak yapmak zorunda olduğunuz ve muhtemelen ev şartları ile niteliği iyi olmayan makyajınız adına harcayacağınız zamandan tasarruf etmenin büyük bir önem taşıdığını söyleyelim. Yaklaşık olarak bir ila iki yıl kalıcılığını koruyan bu yöntem, sizi uzun zaman kaş makyajı zahmetinden kurtaracaktır. Bu işlem neredeYse tüm kadınların talep ettiği en etkin çözüm yoludur.

Bu tekniği uygulanmasında boyanın kalitesi ve uzmanların tecrübesi oldukça önemlidir. Ancak hastanelerde bu tekniğin güzellik merkezimize kıyasla oldukça yüksek fiyatlara yapıldığını söylemek gerekir. Sağlık merkezlerinde yüksek fiyatlar arasında değişen uygulama, Adana Güzellik Merkezi müşterilerine özel uygun bir fiyatlandırmaya sahiptir. Elde edilecek olan güzellik ve harika bakışlar düşünüldüğünde merkezimizde Adana microblading fiyatları her bütçeye uygun fiyat skalasına sahiptir.

En İyi Microblading Kaş Uygulaması

Demi Lovato, Gwen Stefani, Adele ya da Selena Gomez gibi birçok ünlü aktrisin tercih ettiği microblading tercih edebileceğiniz en iyi kaş makyajı uygulamasıdır. Cilt analizinizi özenle yaparak size en uygun hizmeti sunan ve bütün şartları en iyi şekilde sağlayan uzmanlarımızla Adana Güzellik Merkezi’nde sizleri kahve içmeye davet ediyoruz. Bizimle kahve içerken uzmanlarımız yüzünüzün yapınızı inceleyecek ve size kaşlarınız hakkında en doğru önerilerde bulunacaktır.

Microblading Zararları

Hiçbir yan etkisi bulunmayan microblading kaş tekniği, uzun zaman boyunca kaşlarınızın oldukça etkileyici görünmesine ve yüz ifadenizde oldukça önemli olan bu ayrıntının size oldukça pozitif hava katmasına fırsat tanıyacaktır. Buradan bakılınca sadece faydalarını sayabileceğimiz bu güzellik uygulamasında sizlerin mutluluğu bizim için önemlidir. Uzmanlarımız tüm çalışmalarını yılların tecrübesiyle ve hassas olarak yaptıklarından merkezimizde güvenle işlem yaptırabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm sorularınızı hiç çekinmeden sitemizin sağ alt köşesinde bulunan Whatsapp butonundan hızlıca bize ulaşabilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.

MİCROBLADİNG YAPTIRANLARIN YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Adana’da Dolgu ve Botoks: Güzellik Merkezinizde Yenilenme Zamanı

Adana'da Estetik ve Dolgu Botoks Hizmetlerinin Yükselişi Adana, güzellik ve estetik hizmetlerinin son yıllarda büyük…

4 Mayıs 2024

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020