Kalıcı Makyaj

Güzel Bakışların Sırrı İpek Kirpik Hakkında Her Şey

İpek Kirpik

İpek kirpik devrim niteliğinde olan güzellik trendleri içerisinde en popüler uygulamalardan birisidir. Yoğun yaşam tarzınıza ayak uydurabilecek kirpikleri arayanlar için tam biçilmiş kaftandır! Sizlerde gece gündüz her durumda ışıldayan tamamen ipekten üretilmiş kirpikler ile kusursuz bakışlara sahip olmak ister misiniz?

Kadınlar kirpiklerinin görünüşünü önemserler. Çoğu zaman kirpikleri daha güzel göstermek amacıyla rimel kullanırlar. Ancak bu günlük yaşamda sürekli makyajınızı tazelemenizi gerektirecektir ki du durum enerji ve zaman kaybına yol açacaktır. Takma kirpikler de dışarıdan bakınca çok kolay ayırt edilebildiğinden kadıunlar tarafından pek tercih edilmezler. Rimelle kirpikleri çoğaltma ve takma kirpiklerin yerine son yılların en çok tercih edilen popüler kalıcı makyaj uygulamaları için sizi merkezimize bekliyoruz.

Saf ipek ile üretilen kirpikler takma kirpiklere göre kadınlara daha estetik görünüm kazandırmaktadır. Düz, renksiz ve seyrek kirpiklere sahip kişilere daha dolgun, uzun ve belirgin kirpikler eklenir.  Herhangi bir makyaj görüntüsünü bile dakikalar içinde güzelleştiren, size kusursuz bakışlar sağlayan en iyi ipek kirpik bakımı ile karşınızdayız.

Adana Güzellik Merkezi, saf ipekten ürünlerini konusunda uzman ve profesyonel estetisyen ve güzellik uzmanları eşliğinde uygular. Adana ipek kirpik fiyatları hakkında bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İpek Kirpik Nedir?

İpek kirpik uygulaması bugün piyasadaki en popüler güzellik aksesuarlarından biridir. Bu durumun en iyi nedenlerine bakacak olursak; uygulaması çok kolaydır, tüm gün dayanır ve size saniyeler içinde göz alıcı bir görünüm kazandırır. Makyaj rutininizin parçası olarak halihazırda ipek kirpik seti kullanmıyorsanız, güzellik sektörünün ‘muhteşem gözler’ sırrını kaçırıyorsunuz demektir.

Uygulama takma kirpiklere göre çok fazla estetik görünüm kazandırır. Saf ipekten üretildiğinden gerçek kirpiklere en yakın görünümü sağlayan kirpiklerdir. Bu nedenle birçok kadının bu popüler uygulamayı tercih etmesinin altında yatan sebep işte tam da budur!

İpek kirpik seti konusunda en iyinin en iyisi olduğunu düşünüyoruz. Çünkü gerçek ipek lifleri (saf ipekten üretilmiştir), göze çarpan ve fark edilmeyi talep eden çarpıcı, muhteşem, parlak kirpikler oluşturur.

Adana İpek Kirpik Fiyatları

Adana İpek kirpik fiyatları hakkında çokça kafa karıştırıcı fiyat duymuş olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve muhteşem kirpiklere sahip olmak için hemen bizimle iletişime geçin! Kalıcı makyaj işlemlerinde kaliteli merkez seçmenizi öneririz. Güzellik uzmanı ve estetisyen olmayan biri kirpiklerinize zarar verebilir. Adana güzellik salonu olarak bizler güzellik uzmanlarımızla Adana’nın en iyi güzellik uygulamaları için sizleri merkezimize bekliyoruz. Merak etmeyin Adana Güzellik Merkezi olarak her bütçeye uygun ipek kirpik fiyatları sunmaktayız.

İpek Kirpik Uygulaması Nasıl Yapılır?

İşlem öncesi kesinlikle makyaj yapılmamasını önermekteyiz. Adana Güzellik Merkezi olarak ipek kirpik fiyatları açısından iddialı olduğumuz kadar kullandığımız tüm ürünlerin en iyi kalite olduğunu gururla söyleyebiliriz. Ayrıca konusunda uzman olmayan kişiler tarafından yapıldığında ciltte tahriş ve göz çevresinde belirli sıkıntılar doğuracağı açıktır. Bu nedenle sertifikalı ve uzman olan estetisyen ve güzellik uzmanlarımız tarafından titizlikle uygulaması yapılan kirpikleri gönül rahatlığıyla Adana Güzellik Merkezi’nde yaptırabilirsiniz.

İşlem öncesi göz çevresinde herhangi kalıntı olmamasını istediğimizden doğal temizleyici solüsyonlarla temizlenir. Sonrasında her kirpik seti gözünüze göre ölçülecek ve mükemmel şekilde uyum sağlayacak biçimde uç boyutları ayarlanacaktır. Kirpik şeridinin tüm uzunluğu boyunca ince tabaka hipo alerjik kirpik yapıştırıcısı uygulanacaktır. Uygulamadan önce kirpik yapıştırıcısının rahat yapışması için biraz beklenir.

İşte hepsi bu kadar! Artık kirpikleriniz, güzelliğinizin ışıldamasına hazır!

Adana Güzellik Merkezi ipek kirpik fiyatları konusunda her keseye uygun fiyatlar sunar. Fiyatlar ve uygulama hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz web sitemizin alt sağ köşesinde bulunan Whatsapp butonu ile bize hızlıca ulaşabilirsiniz.

İpek Kirpik Nasıl Takılır?

Gerçeğinden ayırt edilemeyen zararlı olmayan saf ipek kirpik, göz kapağının üst kirpiklerinin arasına organik ve medikal amaçla kullanılan hipo alerjik yapıştırıcı sayesinde takılır. Yaz ve kış aylarında uygulanır. Kirpiklerin uzunluğu ve yoğunluğunu kendiniz istediğiniz gibi seçebilirsiniz. İşlem öncesi göz makyajı yapmamanız önerilir. Özel olarak tek tek yerleştirildiğinden işlem biraz uzun sürebilir. Uygulama sonucunda yüzünüzde tamamen doğal görünüm elde edeceksiniz.

İşini çok iyi yapan güzellik uzmanı ile yapılan uygulama sonrası kirpikler 6 ay boyunca kullanılabilmektedir. Yapışkan etkisini yitirmeye başladığında 3 ay içerisinde tamamen dökülür ve işlemin yenilenmesi gerekir. Unutmayın, ipek kirpikleriniz varsa göz makyajı yapmanız, eyeliner ve rimel sürülmesi zorlaşabilir. Çalışan kadınların işini kolaylaştıran bu güzellik uygulaması kadınların kurtarıcısı haline gelmiştir.

İpek Kirpik Yaptıranlar Nelere Dikkat Etmeli?

Uygulama bu konuda eğitimli kişilerce yapılmalıdır. Neredeyse 3 ay boyunca kirpiklerinize herhangi bir makyaj yapmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz fırsata sahip olduğunuzu unutmamalısınız. Bu nedenle kirpikler takılma ve çıkarılma esnasında profesyonel güzellik uzmanlar eşliğinde yapılmalıdır.

İşte uygulama sonrasında dikkat etmeniz gerekenler;

  • En az 48 saat boyunca herhangi su temasında bulunmamalısınız.
  • Günlük rutininiz esnasında gözünüzü nazik ve dikkatlice temizlemelisiniz.
  • Banyo yaparken gözlerinizi yoğun şekilde ovuşturmamalı, bunu gün içinde de yapmamalısınız.
  • Yağlı makyaj ürünleri ve maskaralar kirpiklerinizi düşürebilir. Bu nedenle yüz ve makyaj temizliği için yağsız ürünler tercih etmelisiniz.

Yukarıdaki listede bulunanlar dışında hayatınızın normal akışına devam edebilir. Sauna, deniz, havuz, hamam, vb. aktiviteleri gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

İpek Kirpik Nasıl Çıkarılır?

İpek kirpik uygulaması ilk etapta ne kadar zor ise aynı oranda çıkarılma işlemleri de ehil kişiler tarafından yapılmalıdır. Kendi başınıza çıkarmaya çalıştığınızda cildinizi ve gözünüzü tahriş edebilir, istenmeyen zararların oluşmasına sebep olabilirsiniz. Çıkartma işlemi gerektiğinde doğal kirpiklerinize zarar vermemek istiyorsanız bunu kesinlikle evde kendi kendinize yapmayın. Göz çevrenizi tahriş edebilirsiniz. Merkezimizi arayıp bunu bize bildirmeniz yeterlidir. Yapıştırılankirpikler yine özel solüsyon ile geri sökülebilir.

Takılan kirpikler 6 ay sonra çıkarılmalı ve 1 aylık dinlenmeye bırakılmalıdır. Çıkarılma işlemi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Böylece gözlerinize ve kirpiklerinize zarar vermeden temiz çıkarma işlemi gerçekleştirebiliriz.

İPEK KİRPİK YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adana Güzellik

Son Yazılar

Adana’da Dolgu ve Botoks: Güzellik Merkezinizde Yenilenme Zamanı

Adana'da Estetik ve Dolgu Botoks Hizmetlerinin Yükselişi Adana, güzellik ve estetik hizmetlerinin son yıllarda büyük…

4 Mayıs 2024

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020