Kategoriler: Cilt Bakım

Buzun Rahatlatıcı Etkisiyle Acısız Buz Lazer Epilasyon Keyfi

Buz Lazer Epilasyon

Buz lazer epilasyon acısız ve konforlu tüy alma sistemi olarak son yılların en popüler uygulamalarından birisidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak mı istiyorsunuz? Birçok uygulama ağrıya ve rahatsızlığa neden olabilir. Artık korkularınızla vedalaşın!

Buz epilasyon aleti, teknolojinin gelişmesiyle birlikte acı veren ya da tüylerin daha gür çıkmasına neden olan epilasyon uygulamalarından çok farklı bir yenilikle geldi. Lazerli işlemler kullanılmaya başlanana dek tercih edilen geleneksel yöntemler yalnızca acıya yol açmakla kalmıyor, aynı zamanda bu yöntemler birçok hassas cilt için alerjen tepkiler anlamını taşıyordu. Buz lazer epilasyon teknolojisi bütün bu sorunların üstesinden tek başına gelen bir yetkinliğe sahiptir. Ancak avantajları yalnızca bunlarla sınırlı değil.

Buz epilasyon sizlere tamamen ağrısız şekilde tüyleri almak için hızlı ve konforlu deneyim sunar. Soğutucu ucu sayesinde ısısını cilde hissettirmeden hem cilde rahat masaj hissi verir hem de ağrısız bir süreç vadeder.  Gelişmiş soğutulmuş başlık sayesinde temas ettiği cildi serinleterek kişiye lazer ısısını hissettirmez ve neredeyse hiç acısız bir epilasyon uygulaması gerçekleşir. Sizlerde bu harika duyguyu mutlaka yaşamak istersiniz.

[instagram-feed type=”user” user=”estetisyen_safiye_ozgen” includewords=”#buzlazer” layout=”carousel”]

Buz Lazer Nedir?

Buz lazer nedir? Kıl köklerini farklı dalga boyları ile yok ettiği için kadınların en çok tercih ettiği son trend epilasyon uygulaması diyebiliriz. Buz lazer fiyatları klasik uygulama türlerine göre farklı olsa bile bu acısız deneyim sayesinde aradaki cüzi fark kesinlikle yaşayacağınız acı deneyimi karşısında önemsiz olacaktır.

Lazerin neden olduğu aşırı ısınmayı ve rahatsızlığı önlemeye yardımcı olan cilt yüzeyini soğutmak için Alexandrite Diyot, Nd:YAG (FDA Onaylı) teknolojisini kullanır. Çoğu kişi, tedavi edilen bölgede yalnızca çok hafif ısınma hissi yaşar ve bu, diğer cihazlara kıyasla çok daha azdır. 3 farklı dalga boylarını tek bir başlıkta birleştiren FDA onaylı harika bir teknolojidir.

Buz Lazer Cihazı Tüm Cilt Tiplerine Uygulanabilir

Pek çok müşterinin sahip olduğu en büyük endişe, belirli tüy alma uygulamalarının cilt tipleri ve renkleri üzerinde işe yarayıp yaramayacağı kaygısıdır. İnce, kalın açık renkli tüyler, açık renkli cilt veya kapalı renkli cilt uygulamaları için fark etmez. Bu yöntem her cilt tipine rahatlıkla uygulanabilir. Ayrıca dört mevsim uygulanabilir olduğundan dolayı diğer klasik uygulamalardan bu avantajıyla ayrılmaktadır.  Melanin emilimi sağlayan diode dalga boyu, kontak soğutma sistemi In-Motion tekniği ve ICE patentli soğutma başlığı cilde zarar vermeyi engeller.

Farklı yaş, ırk ve cilt hasarı derecelerine sahip kişilerin başka yerlerde yaptırdıkları uygulamalar istedikleri gibi sonuçlanmayabilir. Tüm işlemlerimiz Adana Güzellik Merkezi profesyonelleri tarafından sizin adınıza en etkili olacak sonucu almanızı sağlayan bir dizi avantajla sunulur. Sizleri Adana Güzellik Merkezi olarak ücretsiz klinik buz epilasyon deneme atışlarına bekliyoruz.

Adana Buz Lazer Fiyatları

Adana Buz lazer fiyatları, farklı güzellik merkezlerinde farklı fiyatlandırmalarda olsa bile Adana Güzellik Merkezi bu konuda tüm tabuları yıkıyor ve müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyata sunmayı amaçlıyor.  Genel olarak 6-8 seans sonrasında tüm kıl veya tüylerinizden kurtulmanızı sağlayacak etkileyici uygulama süreci geçirirsiniz. Bu süreç hem fiyat hem de alınan sonuç bakımından sizin için uygulama sonrası mutlu zaman geçirmenize yardımcı olacaktır.

FDA onaylı son teknoloji buz epilasyon aleti ile 8 seanslık paket alımlarınızda 2 seansta biz hediye ediyor ve uygulamadan en verimli sonucu almanız adına var gücümüzle sizlere en uygun buz lazer fiyatları sunmak için çok çabalıyoruz. Buz lazer epilasyon uygulamasını tercih ettiğinizde geleneksel tüy alma işlemlerinden farklı olarak çok cüzi bir miktarda fark ödemeniz gerekiyor. Ancak lazer işlemlerini deneyimleyenler, bu cüzi miktarın normal tüy alma uygulamalarının verdiği acı düşünüldüğünde oldukça önemsiz hale geldiğini ifade ederler.

Buz Epilasyon Nasıl Yapılır?

Buz Lazer epilasyon cihazımız cildi sürekli olarak soğutan ve tüm tedavi boyunca rahat etmenizi sağlayan benzersiz soğutma sistemine sahiptir. Bu soğutma sistemi, derinlerdeki ısıyı korurken cilt yüzeyinde yanma riskini de en aza indirir. Yapılan uygulamada In-Motion (Ütüleme) tekniği ile kıl kökü kademeli olarak ısıtılır. Özellikle ince ve açık renkli tüylerde üst seviye başarı sağlanır. Uygulama esnasında cildinize soğutma uygulaması nedeniyle acısız deneyim yaşamanızı sağlar. Ayrıca klasik tüy alma işlemi sonrası istenmeyen zebra çizgilerinin oluşmasını da önler.

Diğer yöntemlere göre seansları daha kısa süren buz lazer epilasyon yöntemi cildimizde daha geniş yüzeyleri hedef alır. Bu sayede atışlarımızda çok fazla miktarda kıl köküne ulaşır. Saniyede 10 atış yapabilen buz epilasyon teknolojisi ile 30-40 dakika süren bir zamanda seansınız sonuçlanır.

Buz Lazer Yaptıranlar Acı Hisseder mi?

Buz epilasyon yapıranlar seans sırasında daha fazla ısı hissetmediğinden epilasyon işleminin daha rahat olduğunu söylerler. Aslında seanslarımız tamamen ağrısızdır. Buz epilasyon işleminin diğer avantajı da bronzlaşmış ya da koyu ciltte de rahat şekilde uygulanabilmesidir.  Genel olarak yapılan tüm lazer seansı deneyimlerimizde edindiğimiz en net sonuç işlemlerin daha ağrısız olduğu gerçeğidir.

Müşterilerimiz genellikle lazer epilasyon cihazı acı oranını merak ediyor. Normalde işlemler bir nebze acıya neden olsa da Adana Güzellik Merkezi garantisi ile yararlanabileceğiniz buz epilasyon uygulaması acıyı en aza indirmeye odaklanmış bir sisteme sahiptir. FDA onaylı cihazlar ve alanında tecrübeli, profesyonel bir ekiple nitelikli bir hizmetin sunulduğu merkezimizde, tercih edeceğiniz her hizmet için uzmanlarımıza güvenebilirsiniz.

ICE teknolojisi ile başlığındaki soğuk safir uç ile cilde temas ettiğinde -3  ° C’ye kadar cildi serinletir. Soğutma sistemi sayesinde buz epilasyon cihazı ciltte yanık ve leke riskini ortadan kaldırır. Cildi ütüler gibi hareket eden cihazımızın başlığı kıl kökünü kademeli ısı ile tahrip eder. Isıtma ve soğutma sistemini birlikte barındırarak cilt yüzeyinde serinlik meydana getiren, çok az ısı hissine sahip ağrısız işleminiz gerçekleşir.  Bu durum erkeklerin derin kıl köklerinin işleminde daha az acıya maruz kalmalarını sağlayacaktır.

En iyi Buz Lazer Epilasyon Uygulaması

Buz epilasyon cihazı yüzümüzde sadece göz, saç ve kaş bölgesine uygulanmaz. Bunlar haricindeki tüm vücut bölgesi içinde yer alan istenmeyen tüylere işlem uygulanabilir. Ancak cihaz, göz çukuru ve burun içine uygulanmamalı. Kulak bölgesine yapmak içinse kulak içini pamuk ile kapatmak yeterlidir. Ayrıca vücut içinde bulunan dövmelere ve benlere buz epilasyon yapılmamalıdır. Vücudun geri kalan bölümleri ise boş alan bırakmadan cihazın başlığı ile taranır.

Yüz bölgesindeki kılların kökleri derindir. Pratikte en hızlı uzayan kıllar bıyık ve sakal bölgesinde bulunmaktadır. Doğru seçilen cihazlar kıl köklerinin tekrardan ortaya çıkmasını engelleyecektir. Hormonal açıdan hassas bölge olan yüz işlemi için en uygun yöntemdir.

Merkezimiz Adana buz lazer epilasyon fiyatları açısından bugüne kadar her bütçeye uygun ücretlerle seanslar gerçekleştirmektedir. Profesyonel ekibimiz ve konusunda tecrübeli estetik ve güzellik uzmanlarımız eşliğinde uygulanan buz epilasyon uygulaması günümüzün en son teknolojisi ile donatılmış FDA onaylı cihazlar ile yapılır. Adana buz lazer fiyatları ve uygulama hakkında bilgi almak için sitemizin sağ alt köşesinde bulunan Whatsapp butonundan bize ulaşarak bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Buz Lazer Zararları

Buz lazer epilasyon uygulamasını tercih etmeyi düşünen herkesin en çok merak ettiği konu başlıklarından birisi; bu uygulamanın cilde zarar verip vermediğidir. Alışılagelmiş bütün tüy alma işlemleri acıya neden olduğu için müşterilerin kafasında bu noktaya dair birçok soru işareti bulunmaktadır. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda diğer teknoloji cihazlarında cilt tahrişi ve yanma meydana gelmekteydi.

Cihazımız minimum seviyede sık atışlar yaptığından dolayı vücudunuzda cilt tahrişi gözlenmez. Bu açıdan ciltte dahi tahribat olmayan cihazımızın iç organlarda meydana getirebileceği herhangi bir sağlık sorunu henüz kanıtlanmamıştır. Ancak hassas ciltli kadınların ciltlerinde işlem sonrası bir miktar hafif kızarıklık olsa bile bu durum geçicidir. Bununla birlikte açık yara bulunan vücut bölgelerine uygulama yapmak sakıncalı olmaktadır. Buz lazer epilasyon seansından sonra ne olursa olsun koruyucu krem kullanmadan güneşe çıkmamak gerekir. İşlem sonrası 5-6 saat boyunca suya temas etmemek önemlidir. Sonuç olarak yukarıdaki hususlara dikkat edildiği sürece işlemin sağlığa zararı yoktur. Sizleri de güvenle güzellik salonumuza bekleriz.

Buz Epilasyon Kansere Neden Olur mu?

Lazer işleminin kanseri tetiklemesi için iç organlara kadar bir etkisinin görülmesi gerekir. Ancak cihazımız sadece deri altındaki kıl köklerini tahrip etmektedir. Bunun için çok fazla sürelerde ve yüksek derecede ışınlara maruz kalmak gerekir. 5-8 seans sürelerde yapılan buz lazer epilasyon işlemi kanser sebebi olmaz. Bu açıdan işleminizi güvenle yaptırabilirsiniz. Hamile kalmanıza olumsuz hiç bir etkisi olmadığı bilinir ama hamilelik dönemlerinde yaptırmanızı tavsiye etmiyoruz.

BUZ LAZER YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020

Güzel Bakışların Sırrı İpek Kirpik Hakkında Her Şey

İpek Kirpik İpek kirpik devrim niteliğinde olan güzellik trendleri içerisinde en popüler uygulamalardan birisidir. Yoğun…

25 Mayıs 2020