Kategoriler: Kalıcı Makyaj

Kirpik Lifting İle Etkileyici Bakışlar: Kıvrık ve Hacimli Kirpikler

Kirpik Lifting

Kirpik lifting, kirpiklerin estetik görünümünü sağlayan yarı kalıcı bir işlemdir. Kirpiklere çok az veya hiç bakım gerektirmeyen harika kaldırma işlemi sağlayarak uzun ve belirgin görünmelerini sağlar ve ayrıca kirpikleri güçlendirir. Kirpik liftingi, güçlü, sağlıklı kirpikleri olan, ancak günlük maskaralarının sıkıntısı veya hasarı olmadan gözlerini açık ve güzel göstermek isteyen herkesin yaptırabileceği harika uygulamadır. Özellikle doğal görünümü seven ve düz kirpiklere sahip kadınların çok fazla tercih ettiği kalıcı makyaj işlemidir.

Adana Güzellik Merkezi’nin konusunda deneyimli estetisyen ve güzellik uzmanları tarafından büyük titizlikle uygulanır. Adana kirpik lifting fiyatları ve uygulama hakkında detaylı bilgi almak isteyenler lütfen sitenin sağ alt köşesindeki Whatsapp butonuna tıklayabilir ve hızlıca bilgi alabilirsiniz.

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik lifting nedir sorununu cevabı olarak, tüm uzunluğu görebilmeniz için kirpiklerinizi tabandan uca doğru kıvıran işlemler bütünüdür, diyebiliriz. Tüm kirpikler doğal şekle sahip olsa bile bu işlem bu şekli içeriğinde farklı yöntemler olan gelişmiş tekniklerle tamamen değiştirir. İçeriğinde bulunan argan yağı, vitamin, protein, kreatinlerle desteklenen ve kirpiklerin uzun ve kıvrık olmasını sağlayan harika bir maskedir.

Kirpik Liftingi, biraz kirpik perması gibidir ve maskara kullanmakla aynı etkiyi verir. Kirpiklerinizi daha güçlü, dolgun, uzun ve kıvrık gösteren doğal ve yarı kalıcı kirpik bakımı da denilebilir. Son zamanların oldukça popüler kalıcı makyaj uygulaması olan bu işlemin etkisi 6 – 8 hafta süren bu işlemi her kadın rahatlıkla uygulayabilir.

Profesyonel olarak yapılan bu işlemler aynı zamanda doğal kirpiklerinizi minimum düzeyde iyileştirmeye yarar. Takma kirpiklerin yaptığı gibi doku oluşturamaz, renk, kontur ve şekil eklemez veya gözlerinize boyut katmaz. Ana amaç, doğal kirpiklerinizi kıvırmaktır. Uygun aday olmak için en az 4 mm kirpiklere sahip olmanız gerekir. dana Güzellik Merkezi en uygun kirpik lifting fiyatları ile sizlere en titiz ve profesyonel hizmet ayrıcalığınız sunar.

[instagram-feed type=”user” user=”estetisyen_safiye_ozgen” includewords=”#kirpiklifting” layout=”carousel”]

Adana Kirpik lifting Fiyatları Ne Kadar?

Adana kirpik lifting fiyatları hakkında en net bilgilere ulaşmak isterseniz hemen bize ulaşın! Uygulama, göz hassasiyetleri nedeniyle takma kirpiği kullanamayanlar ve sadece makyaj yapmaya zamanı olmayan kadınlara harika alternatiftir, diyebiliriz. A Uygulamamız ve diğer tüm uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak  isteyenler, lütfen sol alt köşedeki telefon butonuna hemen şimdi tıklayın.

Kirpik Lifting Nasıl Yapılır?

Merkezimizde uzmanlarımız tarafından büyük bir titizlikle yapılan kirpik lifting seti toplamda 5 aşamada gerçekleşir.

Hazırlık ve Temizleme

Uzmanlar, göz kapaklarının ve kirpiklerin makyaj, yağ veya kalıntılardan arındırıldığından emin olmak için kirpikleri mutlaka protein sökücü solüsyonla temizlemelidir. Sonra ise alt kapak kirpikleri üst kirpiklere doğru herhangi şekilde kıvrılmasını ve yapışmasını önlemeye yarayan ped ile kapatılır. Böylece ilk aşamada kirpikler yağdan ve kirlerden arındılılmış ve temizlenmiş olur.

Kalıplar

Üç farklı boyutta kalıp vardır. Büyük boyut, sadece hafif kaldırma gerektiren uzun doğal kirpiklerde daha uygundur. Orta boy ise çoğu müşteriye kullanılabilir. Orta ve uzun boydaki kirpiklere uygun, kıvrılmadan düzgün şekilde kaldırma sağlar. Küçük boyut kalıplar ise kısa doğal kirpikler veya çok permalı görünüm yaratmak isteyen kadınların tercihidir.

Kirpikler sonrasında yapıştırma jeli kullanılarak kalıplar yukarı doğru nazikçe yapıştırılır. Kirpikler ne kadar düz olursa, yapıştırıcı maddeler kirpikleri tam olarak kılların yapıştığı konumda bırakacağından sonuç o kadar iyi olur.

Lifting Keratini

Bu adımda kirpiklere keratin sürülür. Keratin, kirpiklerin doğal yapısından kurtulmak ve bağların daha rahat şekil almasını sağlayacaktır.

Sabitleyici Losyon

Bu aşamada, kalıp kıvrımını kılavuz olarak kullanarak bu kopmuş bağları onarmaya yarayan sabitleme losyonu uygulanacaktır. Bu nedenle istenilen sonuca ulaşmak adına 10 dakika kadar beklenecektir.

Renklendirme

Bu adımda renk pigmentleriyle kirpiklere rimel görüntüsü verilir.

Besleyici Desteği

Bu vitamin desteği kirpiklerinizin yeniden beslenmesine ve herhangi boya veya losyon kalıntısını gidermesine yardımcı olacaktır.

Bu aşamalardan sonra tüm işlemler tamamlanmış olur.

Adana kirpik lifting yaptıranlar içinde merkezimiz harikulade profesyonel ve sertifikalı güzellik uzmanlarıyla en iyi uygulamayı en uygun fiyatlara sunar. Güzellik işlemlerimiz hakkında bilgi almak isterseniz sitemizin sol alt köşesindeki telefon butonundan hemen şimdi bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Kirpik Lifting Zararlı mı?

Lifting işlemini sertifikalı ve işinin ehli ellerde yapılması oldukça önemlidir. Göz bölgesi oldukça hassas bölge olduğundan dolayı profesyonel ve yetkin kişiler tarafından yapılması oldukça elzemdir.

Kullanılan solüsyonlar gözde ve ciltte tahrişe neden olabilmektedir. Eğer cilt hassasiyetiniz olan ve alerjik reaksiyon gösteren cilde sahipseniz doktorunuza danışmalı ve uygulama öncesi mutlaka bu durumu güzellik uzmanına bildirmelisiniz.

Kirpik Lifting Ne Kadar Dayanır?

Uygulama süresi yaklaşık 60 – 70 dakika olmakla birlikte 6 – 8 haftaya kadar (kirpiğin yapısına göre değişkenlik gösterebilir) dayanım gösterir. Kirpik liftingi sizi her gün kirpiklerinize bakım uygulama derdinden kurtaran mucize bir uygulamadır.

KİRPİK LİFTİNG YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020

Güzel Bakışların Sırrı İpek Kirpik Hakkında Her Şey

İpek Kirpik İpek kirpik devrim niteliğinde olan güzellik trendleri içerisinde en popüler uygulamalardan birisidir. Yoğun…

25 Mayıs 2020