Kategoriler: Cilt Bakım

Dermapen İle Cildinizi Yenileyin ve Sivilce İzlerinden Artık Kurtulun

Dermapen

Dermapen, sivilce izlerine, çatlaklara, kırışıklıklara ve ince çizgilere çözüm olan ve son yılların en popüler estetik prosedürlerinden birisidir. Neredeyse herkes zamanın geri gelmesini ve cildinin gençlik yıllarındaki gibi olmasını istiyor. Teknolojinin gelişimi ile birlikte güzellik endüstrisi de bu gelişimden büyük pay aldı ve artık cildi gençleştirmek eskisinden çok daha kolay! Amerika ve diğer Avrupa ülkelerinde dermatologların çoğunun kullandığı etkili cilt yenileme yöntemidir. Hatta ABD’de en iyi cilt bakım yöntemi seçilmiştir.

Adana Güzellik Merkezi işlemlerini profesyonel estetisyen ve güzellik uzmanları eşliğinde en iyi makine ve serumlarla gerçekleştiriyor. Konusunda uzman ve sertifikalı estetisyenlerimiz ile bu uygulamayı bütçe dostu fiyatlarla yaptırabilirsiniz. Adana Dermapen fiyatları ve detaylar hakkında bilgi almak isterseniz hemen bizimle iletişime geçin!

Merkezimizi neden mi ziyaret etmelisiniz? Çünkü kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Cildinize özen gösteriyorsanız ve ne yapmanız gerektiği konusunda kafanız karışık ise ücretsiz cheek-up uygulamalarımız için bizi arayın. Sizlere yardımcı olalım.

Dermapen Nedir?

Dermapen, vücudunuzun doğal iyileşme tepkisini uyararak bu tepkinin çalışmasını sağlayan estetik bir uygulamadır. Tıbbi cilt iğneleme veya Kolajen İndüksiyon Terapisi (CIT) olarak da anılan bu harika prosedür, cilde yepyeni görünüm kazandırırken aynı zamanda cildin gençleşmesini sağlar.

Uygulama seansında, vücudunuzun taze ve yeni cilt tabakası oluşturması için cildinize mikroskobik (mikro iğneler aracılığıyla) delikler açılır. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu basit işlem sivilce izlerinin, çatlakların, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirmede inanılmaz derecede etkilidir ve başarısını kanıtlamış etkili cilt bakımı yöntemidir.

Püf Noktası: Cildinizin üzerine batırılan iğneler kulağa biraz çılgınca gelebilir. Cildinizi gizemli kimyasal karışımıyla dönüştürmek için “mucize” kremlere güvenmek yerine dermapen, ince çizgilerin ve yaşlanma belirtilerinin görünümünü en aza indirmek için cildinizin kendi doğal kolajenini kullanır.

Güzellik konusunda gerçek uzmanlık arayışında iseniz kesinlikle doğru yerdesiniz! Uzman ve tecrübeli ekibimizin yanında Dermapen fiyatları Adana açısından en uygun fiyatları bulabileceğiniz tek yer Adana Güzellik Merkezi’dir.

Dermapen Fiyatları Neden Değişkendir?

Dermapen fiyatları birçok güzellik merkezinde sabit olmamakla birlikte bütçenize en uygun fiyatları bulabileceğiniz harika seans fiyatlarıyla Adana Güzellik Merkezi’nde en iyi fiyatlarla sizleri karşılıyor! Kullanılan tüm ekipman, malzeme ve serumlar profesyonel ekibimiz tarafından titizlikle seçilmekte ve seanslarda en kaliteli ürünler kullanılmaktadır. Dermapen fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sitemizin sağ alt köşesinde bulunan Whatsapp butonundan hemen bize ulaşabilirsiniz.

Dermapen Uygulaması Nasıl Yapılır?

İşlem öncesi cildin temizliğini yatırarak mevcut makyaj kalıntılarını ortadan kaldırmalılar. Görünüşte dermeroller mantığı ile çalışıyor gibi gözükse de aralarında farklılıklar vardır. Deri altına micro iğneler kullanarak küçük hasarlı yaralar meydana getirmek suretiyle iyileşme mekanizmaları harekete geçirilir ve cildin gençleşmesi sağlanır. Cildimiz bu kanallardaki oluşan yaraları hızlıca kapatmaya çalışır, kan dolaşımını hızlandırarak cildin onarımını hızlandırır.

Dermapen uygulaması cilde epidermal biçimde uygulanan küçük hasarlarla cildin ihtiyacı olan elastin ve kollajen maddesinin üretimini harekete geçirir. Yüz bölgesine dik şekilde tatbik edilen titretişimli mikro iğneler vasıtasıyla uygulanan leke giderici serumlar sayesinde sivilce ve akne izlerinin giderilmesi amaçlanır.

Uygulama sırasında mikro iğneler nazikçe yüzünüze batırılır. Özel tasarımlı iğneler 0,5 ila 2 milimetre uzunluğundadır ve her santimetre karede cildinizin benzersiz ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Daha derin yara izlerini ve kırışıklıkları tedavi etmek daha uzun iğneler gerektirir, bu biraz rahatsızlık verebilir. Ancak ağda gibi diğer bazı işkence edici uygulamalarla kıyaslanamaz.

Dermapen Sonrası Kabuklanma

Dermapen sonrası cildiniz hassas olacaktır. Biraz güneş yanığı gibi hissedebilirsiniz. İşlem sonrası günlük yaşamanıza hızlıca dönebilirsiniz. Bununla birlikte, güneş ışığı ve hoş kokulu cilt bakım ürünleri gibi iyileşirken kaçınmanız gereken birkaç şey var. Tüm bu belirtiler 5-6 saat içinde azalacak ve bir kaç gün sonra ortadan kalkacaktır. Bazen bu yan etkiler 1 hafta kadar sürebilmektedir. Diğer gün ölü deri dökülmeye başlayacak ve ciltte pullanma, kabuklanma meydana gelecektir. Güneşten korunmaya özen göstermelisiniz. İlk iki gün sauna, hamam, solaryum, spordan kaçınılmalıdır.

Cildinizi iyileştirmenize ve rahatlatmanıza yardımcı olacak size özel serum uygulanacaktır. Bu serumda vitamin, enzim, hyarulonik asit ve PRP solüsyon bulunur. Bu serum hücrelerin hızlı iyileşmesine yardımcı olacaktır. Cilt iğneleme süreci vücudunuzun doğal kolajen üretimine dayanır, bu nedenle en doğal sonuçlar zamanla ortaya çıkar. Genelde 2-3 hafta sonra ciddi bir fark gözlemlemeye başlayacaksınız.

Dermapen Uygulaması Faydaları Nelerdir?

Dermapen uygulaması tek seanstan sonra bile cildinizin ışıldamasını sağlar. Ayrıca aylarca cildinizin görünümünü güçlendirmeye devam eder. Bu uygulamanın harika faydalarına göz atalım;

  • Çizgi ve Kırışıklıkların Görünümünü Azaltır: Dermapen sonrası kaynaklanan küçük yaralanmalar, çizgiler ve kırışıklıklarla savaşmaya yarayan kolajen ve elastin üretimini artırır.
  • Yara İzi Giderme: Uygulama kolajen ve elastin üretimini uyardığından, cildinizdeki sivilce ve diğer yara izlerini gidermede de çok etkilidir.
  • Güneş İzleri: Uygulama özellikle hiperpigmentasyon ve yaşlılık lekeleri olmak üzere güneş izlerinin görünümünü azaltmada etkilidir.
  • Anti – Aging: Uygulamadaki iğnelemelere tepki olarak ortaya çıkan kolajen birikimi, cilt yapısını sarkıklıkla savaşacak şekilde iyileştirir. Ayrıca, seanstan sadece 24 saat sonra, ışıltılı ve taze görünüme kavuşabilirsiniz.
  • Gözenekleri Küçültür: Uygulama cildinizde delikler açmayı gerektirse de gözeneklerinizin boyutunu büyütmez. Aslında gözeneklerinizin çok küçük görünmesine yardımcı olur.
  • Çatlak Giderme: Uygulama vücudunuzun hemen her yerine uygulanabilir. Hamilelik gibi hızlı büyüme dönemlerinden sonra ortaya çıkan çatlakların görünümünü azaltmada etkilidir.
  • Genel Cilt Tonunda ve Dokusunda İyileşme: Dermapen öncesi sonrası cilt tonunuzda ve dokusunda etkilerini gözle görülebilecek bir duruma kavuşturur.

Dermapen Yaptıranlar ve Yorumları

İğnelerin girip çıkması ile epidermiste oluşturulan deri altı tahribat, dermapen cihazı içerisine konulan serumların sayesinde cildin alt tabakasında hızlı iyileşme başlatacaktır. Dermapen tedavisi ile cilt yenileme akupunktur yönteminden esinlenmiştir. Yaklaşık 40 dakika süren işlem sonrası işleminiz tamamlanmış olur.

Cildin alın, kaş, göz altı, kaz ayağı, yanak, üst dudak, çene ve boyun bölgesine dermapen yaptıranlar olumlu sonuçlar almışlardır. Ayrıca göz torbaları ve morluk alanında, dekolte bölgesi kırışıklık ve sarkmalarda tercih edilir. Uygulama öncesi yapılan lokal analjezik kremler sayesinde acı düzeyi düşüktür. Yaz aylarında da uygulanması, tüm cilt tiplerine uygun olması, iz bırakmaması, lazer ile cilt yenileme yapılmayan koyu tenli kadınlarda uygulanması avantajları arasındadır.

Dermapen cihazı ile etkili tedavi isterlerse işlem yeri değişmekle birlikte ayda 1 defa olmak üzere 6-8 seans uygulama yaptırmalıdır. 6 hafta içerisinde etkisi görülmeye başlanan kadınlar sonuçları yaklaşık 3 ay sonra maksimum düzeyde hissedeceklerdir.

  • Cilt gençleştirilme ve yenilenme
  • Kırışıklıkların azaltılma
  • Gözenek sıkılaştırılma
  • Göz çevresi morluk ve torbalarda
  • Sivilce izi giderilme
  • Cilt leke tedavisi
  • Çatlak tedavisi
  • Saç dökülme tedavisi

Kadınların Adana’da en çok tercih ettiği ve rahat hissettiği Adana güzellik merkezi ailesi olarak sizlerin memnuniyeti bizim adımıza önemlidir. Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz ve eşinize dostunuza rahatlıkla tavsiye edeceksiniz. Hijyen konusunda tüm kuralları sonuna kadar uygulamaktayız. Her ürün kişiye özel kullanılmaktadır. Sizlere özel cildinize faydalı olacak en kaliteli serumları kullanmaktayız.

DERMAPEN YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Adana Güzellik

Son Yazılar

Kalıcı Kaş Tasarımı ve Yüzünüze En Uygun Kaş Modelleri

Kaş Tasarımı Nedir? Kaş tasarımı düzgün ve çekici kaş modelleri meydana getirmekte en ideal yöntemdir.…

6 Mayıs 2021

3D Kıl Tekniği Kaş İle Kusursuz Bakışlar Elde Edin

Kıl Tekniği Kıl tekniği kaş yapımı kalıcı makyaj uygulamalarında yeni trend oldu. Güzellik merkezleri yeni…

1 Mayıs 2021

Lazer Epilasyon Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon cihazı, teknolojideki ilerlemeler sayesinde son yıllarda uzun bir yol kat etti…

7 Şubat 2021

Dudak Renklendirme İle Her Dudak Daha Dolgun Hale Gelecek.

Dudak Renklendirme Nedir? Dudak renklendirme uygulaması dudağınızın çerçevesi dışına çıkılmadan uygulanan bir kalıcı makyaj işlemidir.…

17 Ocak 2021

Dudak Kontürü İle Her Dudak Daha Canlı Hale Gelecek.

Dudak Kontürü Nedir? Nasıl Yapılır? Dudak kontürü, dudağın daha olgun görünüme sahip olması için yapılan…

3 Haziran 2020

Güzel Bakışların Sırrı İpek Kirpik Hakkında Her Şey

İpek Kirpik İpek kirpik devrim niteliğinde olan güzellik trendleri içerisinde en popüler uygulamalardan birisidir. Yoğun…

25 Mayıs 2020